Најнови вести

Османи ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваниот Амбасадор на Република Малта, Мери Шиклуна

22 април 2021

Османи на средба со амбасадорот на Босна и Херцеговина во Република Северна Македонија, Јaќимовиќ

21 април 2021

Телефонски разговор Османи - Кулеба

20 април 2021

Политички консултации помеѓу Министерствата за надворешни работи на Република Северна Македонија и Република Литванија

19 април 2021

Османи ги престави првите четири економски советници кои ќе бидат упатени во Варшава, Минхен, Анкара и Абу Даби

17 април 2021

Нова услуга и нов телефонски број на МНР за подобрување на конзуларните услуги

16 април 2021

Османи и Шекеринска на министерски состанок на земјите – членки на НАТО

15 април 2021

Се одржа првиот состанок на работната група помеѓу Република Северна Македонија и Обединетите Арапски Емирати

13 април 2021

МНР Османи ги прими копиите од акредитивните писма на новоименуваниот Амбасадор на ОАЕ, Омар Обеид Алшамси

09 април 2021

ЗМНР Исаки видео средба со амбасадорот на Бангладеш

08 април 2021
Страница 1 од 29